سارین وب دیزاین

بازدید :356
يکشنبه 3 تير 1397زمان :14:00
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بخش ۳ :

بحث تشخیص چهره و دوربینهای پلاک خوان :

در واقع بجز در موارد کاربرد های خاص، دوربین مداربستهبا کاربرد مستقیم پلاک خوانی وجود ندارد. درست است که بعضی قابلیت ها در دوربین ها میتواند موجب سهولت پلاک خوانی گردد، ولی این به معنی آن نیست که با دوربین های دیگر امکان پلاک خواندن وجود ندارد.
در واقع شرایط دوربین مداربستهپلاک خوانی باید مشخص شود:

- دوربین مداربستهپلاک خوان برای گیت های ورودی مانند مجتمع های ساختمانی و ادارات و .....که ماشین معمولا یک توقف کوتاه چند ثانیه ای درب ورود خواهد داشت:

این نوع دوربین مداربستهپلاک خوان شرایط ساده ای دارند، برای آنکه بتوانند در هر شرایط آب و هوایی و هر زمان از روز پلاک بخوانند کافی است در ارتفاع حداکثر ۰.۷۵ متر تا ۱ متری نصب شده و زاویه ۳۰ تا ۳۵ درجه نسبت به پلاک داشته و فاصله آن نیز از پلاک حداکثر ۳ تا ۳.۵ متر باشد. در این صورت حتی یک دوربین آنالوگ معمولی نیز میتواند به یک دوربین مداربستهپلاک خوان خوب تبدیل گردد. هرچند هرچه کیفیت دوربین بهتر باشد تصویر نیز کیفیت بالاتری خواهد داشت

- دوربین مداربستهپلاک خوان ورودی پارکینگ های داخل ساختمان

معمولا در این شرایط دوربین در داخل پارکینگ مسقف قرار داشته و ماشین از فضای بیرون به داخل وارد میشود. پلاک خوانی در این شرایط کمی سخت تر خواهد بود، دوربین حتما باشد قابلیت WDR واقعی با دسیبل بالای ۵۰ داشته باشد تا بتواند نور پس زمینه را کاهش دهد و البته تا حد امکان از نصب دوربین مداربستهروبروی ماشین ها خودداری گردد. قابلیت HLC در این گونه مواقع یک امتیاز محسوب میشود برای حذف نور زیاد چراغ های ماشین. توصیه میگردد در صورتی که دوربین با قابلیت های فوق در دسترس نیست ، دوربین مداربستهمعمولی تر در فضای بیرونی و با زاویه، نسبت به راستای ورود به پارکینگ در حداقل ارتفاع ممکن نصب گردد.

- دوربین مداربستهپلاک خوان در خیابان

در این گونه موارد هرچه کیفیت دوربین بالاتر، فاصله موثر برای پلاک خوانی افزون تر!!
فقط فراموش نکنید که اگر از دوربین منو دار استفاده می نمایید، افزایش سرعت شاتر میتواند در خواندن پلاک ماشین هایی با سرعت بالاتر موثر باشد، هرچند که تصویر کمی تاریک تر میگردد و به طرق مختلف باید این مشکل را حل کرد.

بخش ۴ :

- دوربین مداربستهمتحرک:

از آنجا که پورت RS۴۸۵ یک پورت سریال صنعتی محسوب میشود، طول کابل کشی آن نسبت به RS۲۳۲ بیشتر بوده و نویز پذیری کمتری هم دارد، ولی باز هم میزان نویز پذیری این پرتکل ارتباطی بالاست.
قویا توصیه میشود از کشیدن کابل ارتباط بین دوربین مداربستهمتحرک و دستگاه DVR یا کیبرد کنترلر، در نزدیکی تجهیزاتی که موجب افتادن نویز بر روی سیم میشود دوری شود.
از جمله این تجهیزات میتوان به:
کابل های برق فشار متوسط
کابل های برق دستگاه های جوشکاری
مولد های فرکانس مثل مهتابی، لامپ هالوژن و .....
محیط های ریخته گری های صنعتی که به شدت در امر کنترل دوربین مداربستهمتحرک ایجاد اختلال میکنند
دستگاه های رادیوی مثل آنتن های موبایل و ......
اشاره نمود.

حتی المقدور کابل ها مسی خوب، مثل کابل های مخابراتی ایرانی و حتما بیش از دو رشته باشد تا اگر در آینده خواستیم کابلی را جایگزین کنیم ، به هر دلیل مثل قطع شدن و ..... نیاز به کابل کشی مجدد نباشد.
استفاده از کابل شیلد دار ، مخصوصا فواصل دور و محیط های پر نویز بسیار بهتر است.
حتما استفاده از تبدیل های مرغوب RS۴۸۵ به RS۲۳۲ در صورتی که ورودی دستگاه RS۲۳۲ توصیه میشود.
همیشه، قبل از نصب دوربین ، یک بار در محیط نصب، دوربین مداربستهرا مستقیم به دستگاه وصل کرده و از صحت کار کرد آن مطمئن شویم، سپس دوربین به ارتفاع برده و نصب شود.

بخش۵ :
ذخیره سازی تصاویر

ذخیره سازی موضوع مهمی در بازیابی و استفاده از تصاویر در مواقع لازم است .

هارد های معمولی که معمولا برای استفاده در کامپیوتر های رایج استفاده میشوند، هیچگاه به طور دایم استفاده نمیشوند و اغلب برنامه های در حال کار، در حافظه کامپیوتر بوده و استفاده از هارد را به حداقل می رسانند.
بیشترین استفاده از هارد در زمان بوت شدن، راه اندازی نرم افزار جدید، دیدن فیلم، ذخیره کردن فایل ها یا کپی کردن می باشد که به طور متوسط در کامپیوتری که ۲۴ ساعت نیز روشن باشد به ۳ ساعت نمیرسد.
حال که هاردی را که برای متوسط ۳ ساعت کار در روز ساخته شده، بر روی DVR یا NVR (سیستمهای ضبط کننده تصاویر) ،بسته شود که روزی ۲۴ ساعت، هفته ای ۷ روز و ۳۶۵ روز در سال به طور مداوم قرار است با حداکثر توان کار کند!!!........اکنون دلیل خرابی زیاد هارد ها در کاربرد دوربین مداربسته مشخص گردید!

تازه وارد بحث RPM هارد نمیشویم که هارد های معمولی معمولا RPM پایین دارند و مناسب DVR هایی با تعداد کانال های بالا ۸ کانال هم نیستند!
به همین دلیل هم کمپانی سیگیت، و هم وسترن دیجیتال هارد هایی را مخصوص کار در زمینه سیستم های حفاظتی تولید کرده اند که دقیقا برای شرایط فوق ساخته شده و به هارد های Surveillance مشهور است.

در کمپانی سیگیت هارد های باراکودا تولید شده اند.
در کمپانی وسترن هارد های بنفش و قرمز و مشکی....
ممکن است کمی گران تر باشند، ولی عمرشان بسیار بیشتر است.



مشاهده پست مشابه : معرفی مراکز خرید خوب کیش
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
سارین وب دیزاین سارین وب دیزاین کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


آمار سایت
  • کل مطالب : 183
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 44
  • بازدید کننده امروز : 29
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 841
  • بازدید ماه : 1742
  • بازدید سال : 2471
  • بازدید کلی : 104628
کدهای اختصاصی